Raluca Turcan va avea probleme? Florin Cîţu spune că va trebui să ia şi alte decizii, după atacurile acesteia la adresa sa

Preşedintele PNL Florin Cîţu a anunţat, marţi, la Senat, despre situaţia Ralucăi Turcan, care l-a atacat dur, luni, printr-un mesaj intern, că se va discuta în Biroul Politic Naţional şi a precizat că preferă să vorbească în interiorul partidului.

”Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină şi să discutăm în Partidul Naţional LIberal. Dacă era o problemă de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, binenţeles că va trebui să luăm şi alte decizii în PNL”, a spus Cîţu, despre criticile venite din interiorul partidului. 

Întrebat cum se va rezolva situaţia Ralucăi Turcan, care l-a atacat dur, luni, Cîţu a spus că acest subiect se va tranşa în Biroul Politic Naţional. 

Despre cele 17 demisii ale parlamentarilor dezafiliaţi, din partid, Cîţu a spus că va discuta cu fiecare în parte şi va vedea dacă se pot găsi elemente pentru a-i aduce înapoi. 

”Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL, sunt încă unii membri, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă preşedintele României şi PNL. Sunt unii oameni care au plecat poate dintr-o afinitate, sau prietenie mai veche faţă de vechiul lider, dar până la urmă există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal, PNL. Şi toţi cei care vor să susţină principiile liberale, îşi au locul doar în PNL”, a spus Cîţu. 

Întrebat dacă PNL a ieşit mai slăbit după aceste negocieri, Cîţu a spus că ”va ieşi mai puternic”. 

Despre rezultatul negocierilor, Cîţu a ţinut să precizeze că asta a fost decizia partidului. ”Am mers în partid cu ambele variante, de fiecare dată, dacă a fost nevoie să mă dau la o parte, chiar m-am dat la o parte, am predat şefia negocierilor domnului premier Nicolae Ciucă, pentru a debloca situaţia. Până la urmă a fost decizia partidului, negocierea a fost condusă de următorul premier”, a spus el. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri