Mihai Făgădaru, antivaccinist și unul dintre susținători ai Dianei Șoșoacă, a murit de COVID

0
289

Teologul Mihai Făgădaru, unul dintre liderii protestelor anti-restricții, s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri. Acesta suferea de COVID-19 și fusese internat în stare gravă la spital.

Fosta sa soție, actrița Ioana Picoș, scria joi seară pe rețelele sociale că Mihai Făgădaru se simțea „obosit”, dar lupta în continuare.

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, spunea actrița, care fusese căsătorită cu Mihai Făgădaru timp de cinci ani și cu care avea doi gemeni.

Mihai Făgădaru devenise una dintre figurile proeminente ale protestelor anti-restricții. Bărbatul fusese cadru medical 13 ani de zile, iar în ultima perioadă conducea un ONG care acordă îngrijiri medicale la domiciliu.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.