Marcel Ciolacu: ”PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru!”

0
389

Marcel Ciolacu a anunțat, în această dimineață, că va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru.

”Ne aflăm într-o criză majoră pandemică, negestionată, într-o criză economică, într-o criză socială și într-o criză politică declanșată de PNL și USR.  Toate crizele pandemice, economice și sociale sunt efectul acestei alianțe de dreapta, susținută de Klaus Iohannis.

Am văzut abordarea celor două partide ieri, în ședințele lor, este o abordare arogantă și superficială.

Eu în schimb vă anunț că am terminat cu colegii mei şi cu specialiștii partidului cele 100 de priorități pentru români, atât pe perioadă scurtă cât și pe perioadă medie şi de la aceste lucruri vom porni discuțiile pe care o să le avem cu Partidul Național Liberal sau cu USR”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Ce vă pot spune cu certitudine este că Partidul Social Democrat nu va intra în negocieri sau în discuții sterile privind ministerele. Întâi stabilim programul de guvernare, care sunt prioritățile şi după aceea vom avea discuții în funcție de specialiștii fiecărui partid”, a mai spus Marcel Ciolacu.

”Ori facem o construcție pe principii și pe o anumită normalitate… să nu credeți că eu nu o să cer mandat colegilor mei ca PSD să meargă cu propunere de prim-ministru. Este exclus așa ceva!”, a completat liderul PSD.

”PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru!”, a concluzionat liderul PSD, evitând însă să spună care este această propunere.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.