Episcopul de Giurgiu, predică halucinantă: Vaccinurile anti-COVID sunt expirate, incendiile din spitale sunt „o făcătură”

0
325

Episcopul de Giurgiu, Preafericitul Ambrozie, a ținut o predică la finalul slujbei de Sfânta Parascheva în care critica vaccinurile anti-COVID și îi îndemna pe enoriași să nu se imunizeze. Cât despre incendiile din spitale, acesta spune că sunt „o făcătură” pentru promovarea spitalelor private.

 „Nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV, nu vă speriaţi nici de COVID, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate.

Îşi bat joc de români! Bată-i Dumnezeu să-i bată de duşmani şi să se ridice copiii ăştia crescuţi în Biserică, să se ridice să fie primari, să devină prefecţi, să ajute țara şi poporul, să construiască şcoli…”, a spus acesta.

Mai mult, episcopul de Giurgiu spune că incendiile din spitale sunt „o făcătură”, fiindcă autoritățile își bat joc de țară și de români.

„Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi. Vor să promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mică într-un spital privat? Cum să plătească acolo? Grele vremuri am ajuns să trăim”, a mai adăugat acesta.

 

Sursa: Mediafax