Vladimir Putin, enervat la culme de o jurnalistă: O femeie frumoasă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul

0
509

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la un interviu live în cadrul Săptămânii dedicate Energiei de la Moscova. Oligarhul rus a fost scos din sărite de o moderatoare a canalului CNBC, spunându-i acesteia că este „frumoasă”, însă îi răstălmăcește cuvintele.

Vladimir Putin a explicat că Rusia este un partener de încredere, însă jurnalista a continuat să îl întrebe pe oficial despre informațiile apărute recent conform cărora Rusia ar folosi problema gazelor ca pe o „armă politică”. Despre aceste afirmații, președintele rus a spus că „sunt complet absurde”.

”O femeie frumoasă, drăguţă, dar eu îi spun un lucru şi ea afirmă imediat contrariul, ca şi cum nu m-ar fi auzit”, a remarcat Putin despre moderatoarea CNBC Hadley Gamble în faţa audienţei.

”O sa repet ce am spus”, a continuat Putin, la care Gamble a replicat că a auzit bine, dar că ”a durat destul” până când Rusia să se decidă să mărească cantitatea de gaze către Europa, conform 3Dots.

”Ascultă, tocmai ai afirmat: ‘Nu livrezi gaze către Europa prin conducte’. Ai înţeles greşit. Sporim livrările în Europa. Gazprom majorează cantitatea cu 10%. Rusia a crescut livrările cu 15%. Le mărim, nu le scădem. Cuvintele mele sunt atât de greu de înţeles?”, s-a arătat iritat Putin.

Hadley Gamble moderează emisiunea ”Capital Connection” din Abu Dhabi, unde invită lideri ai lumii.Absolventă a University of Florida (Miami), s-a născut în Knoxville, Tennessee.

După interviu, Hadley a comentat pe Instagram: ”Domnule preşedinte, de ce vă temeţi?”.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.