PSD vrea să-i facă plângere penală lui Cîțu. „Știți cum? Citând chiar din ce a spus Ludovic Orban”

0
379

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că social-democraţii vor să-i facă o plângere penală premierului Florin Cîţu, în urma declaraţiilor făcute de Ludovic Orban, potrivit cărora premierul dă o Ordonanţă de Urgenţă pentru a-i plăti pe primarii liberali care l-au votat la Congresul din 25 septembrie.

”Vom face această plângere. Ştiţi cum? Citând chiar din ce a spus fostul preşedinte PNL, aseară, că prim-ministrul Florin Cîţu dă o ordonanţă de urgenţă, astăzi sau mâine, când au şedinţa de guvern, ca să-i plătească pe cei care l-au votat. Asta spune un membru de vază al partidului, cel care până mai ieri conducea partidul”, a spus Sorin Grindeanu, citat de news.ro.

Despre un posibil miting al primarilor PSD, la Palatul Cotroceni, Grindeanu a arătat că a fost doar o discuţie despre aceste acţiuni.

”Haideţi să vedem în ce mod va da HG-ul Cîţu, dacă este astăzi sau mâine, că nu ştim foarte exact şi modul în care va împărţi banii din fondul de rezervă. În momentul acela, oricum vom lua o decizie legată de această plângere penală şi de alte măsuri pe care le vom lua”, a mai afirmat Grindeanu.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.