Directorul Pfizer a făcut anunțul mult așteptat! Când scăpăm de pandemia de coronavirus

0
458

Directorul general şi preşedintele Pfizer, Albert Bourla, a precizat că lumea va reveni la viaţa normală în decurs de un an, însă probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid-19.

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”, a spus Bourla într-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC.

Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii, a spus el: ”Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.”

 „Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele”, a spus acesta, potrivit News.ro.

O declarație similară privind revenirea la normalitate a fost făcută săptămâna trecută și de directorul general al grupului farmaceutic american Moderna.

„Începând de astăzi, într-un an, presupun”, a spus joi Bancel ziarului elveţian Neue Zuercher Zeitung,  când i s-a cerut o estimare.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.