Lovitură pentru Ludovic Orban! Florin Cîțu este noul lider al PNL

0
259

Florin Cîțu a obținut majoritatea voturilor la Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie. Au votat 4.874 de delegați la acest congres, care a avut parte de incidente: huiduieli, îmbulzeală, voturi fotografiate și acuzații din ambele tabere.

Florin Cîțu a câștigat cu scorul de 2.878 de voturi, mult peste cele 1.898 ale lui Ludovic Orban. Numărul total de voturi valabile a fost de 4.776, la care se adaugă 72 de voturi anulate.

„Mulțumesc mult de tot! Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează și mă responsabilizează. În același timp, trebuie să fiu sincer și să spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat astăzi. De acum suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Să știți că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare care începe cu PNL și care va schimba România în bine. Împreună construim România liberală!”, a declarat Cîțu după anunțul de câștigare a votului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.