Anunț pentru mamele din București. Nicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi să nu mai fie plătite

0
303

Primarul general Nicuşor Dan precizează că nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna şi persoane adulte cu dizabilităţi să nu mai fie plătite şi că anunţul pe această temă apărut pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti nu corespunde realităţii.

”Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna şi persoane adulte cu dizabilităţi să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunţul apărut pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti nu corespunde realităţii. În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilităţi, copii cu dizabilităţi, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în acelaşi cuantum ca până acum”, precizează primarul Capitalei.

Fostul primar, Gabriela Firea, a scris pe Facebook că Nicuşor Dan ”taie banii de la nou născuţi, gravide, persoane cu dizabilităţi, familii mono-parentale”.

 

Sursa: Libertatea Zilei