Florin Cîțu, după scandalul provocat de Diana Șoșoacă la un centru de vaccinare: Nu putem tolera așa ceva. Le cert instituțiilor statului să își facă datoria

0
451

Prim-ministrul Florin Cîțu a vorbit de scandalul provocat de senatoarea Diana Șoșoacă la un centru de vaccinare din Iași și în urma căruia a fost deschisă o anchetă. Premierul spune că orice acțiune împotriva campaniei de vaccinare „trebuie sancționată cu fermitate de toate instituțiile statului”.

 „Aici sunt foarte ferm – orice acțiune care este făcută împotriva sau care încearcă să oprească campania de vaccinare trebuie sancționată cu fermitate de toate instituțiile statului.

Am văzut că a mai fost un incident la Botoșani, nu putem tolera așa ceva.

Ieri, în Parlamentul României am văzut deputați și senatori ai unui partid care erau acolo fără mască pe toată durata acelei busculade pe care am văzut-o cu toții. E inadmisibil și le cer instituțiilor statului să-i amendeze pe cei care nu respectă legislația, indiferent de ce funcție au în statul român.

Nu se poate să avem așa ceva în Parlamentul României, oameni care nu respectă legislația și apoi le cer românilor să respecte legislația. Deja avem un număr din ce în ce mai mare de persoane care sunt infectate, știm foarte bine că e un virus care afectează viața multor români, poate avea implicații pentru toți românii, trebuie să ne gândim la acest lucru.

Acolo unde trebuie să purtăm mască, să purtăm mască și să ne vaccinăm pentru că e singura soluție.

Din nou, le cer tuturor instituțiilor statului să-și facă datoria, inclusiv cu acei parlamentari care nu poartă mască în interiorul Parlamentului României”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.