Cîţu, după circul din Parlament: Vreau să văd că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască joi în Parlament

0
319

Prim-ministrul Florin Cîţu spune că vrea să vadă că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască joi în Parlament.

„Regulile sunt aceleaşi pentru toţi! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înşală! Vreau să văd că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză! Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleşi care nu respectă reguli în plină pandemie şi cred că doar dacă ţipă şi bruschează un alt deputat din Parlament îşi impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să îşi dea seama, în al 12-lea ceas, ce greşeală fac. Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USRPLUS să se dezică de liderii partidului, nu ştiu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică”, a scris premierul pe Facebook.

Şedinţa de joi a Parlamentului convocată joi pentru citirea moţiunii de cenzură USR PLUS – AUR a început cu scandal, parlamentarii AUR îndepărtându-l de la prezidiu pe vicepreşedintele liberal al Camerei Florin Roman, care conducea şedinţa.

În repetate rânduri, parlamentarii AUR au ignorat obligativitatea purtării măştii în interior, astfel că nici la şedinţa de joi a Camerelor reunite cei mai mulţi dintre ei nu aveau mască.

Sursa: Libertatea Zilei