Moșteanu (USR-PLUS): Poate în al 13-lea ceas Florin Cîțu va face un pas în spate

0
332

În momentul în care premierul Florin Cîțu a decis să îl demită pe Stelian Ion s-a declanșat o criză politică uriașă la noi în țară.

USR-PLUS a depus, împreună cu AUR, o moțiune de cenzură, iar conform informațiilor noastre, toți miniștrii formațiunii ar urma să demisioneze chiar astăzi din Guvern. Formațiunea condusă de Dan Barna și de Dacian Cioloș așteaptă ca Florin Cîțu să demisioneze din fruntea Guvernului.

„Înțeleg că astăzi e o întâlnire între președintele Iohannis și Florin Cîțu. Sper că președintele să-i ceară să facă un pas în spate. (…) Poate în al 13-lea ceas Florin Cîțu va face un pas în spate”, a declarat luni deputatul USR-PLUS Ionuț Moșteanu.

El a acuzat totodată încercările de blocare a moțiunii depuse cu AUR.

„E fără precedent ca o majoritate să blocheze dreptul constituțional de a depune moțiune de cenzură. Parcă de vineri încolo Marcel Ciolacu a primit un ordin și a pus PSD la remorca lui Florin Cîțu”, a spus Moșteanu.

Cât privește semnăturile de pe moțiune pe care și PNL, și PSD le contestă, liderul USR-PLUS a spus că „o semnătură olografă rămâne olografă chiar dacă e scanată sau pe un șervețel”.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.