Lovitură pentru Liviu Dragnea: DNA este cu ochii pe el într-un alt dosar

0
317

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, recent eliberat din închisoare, ar fi vizat de procurorii anti-corupție într-un nou dosar, legat de utilizarea unor sume din fondul formațiunii pe care o conducea pentru vacanțe exotice.

Conform unor surse politice ale Puterea.ro, procurorii ar fi cerut printr-o adresă oficială informații de la social-democrați. DNA vrea să vadă dacă în perioada 2018-2019 PSD a organizat „evenimente cu caracter politic” în destinații exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta, Cana și Doha.

Se pare că mai multe persoane ar fi mers în respectiva vacanță cu fostul lider al PSD, printre care Irina Tănase, Mircea Drăghici și Adrian Mădinoiu.

De curând, fostul lider al PSD a fost eliberat din Penitenciarul Rahova după ce a executat doi ani și două luni din pedeapsă. El a fost condamnat la închisoare în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

De asemenea, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pe data de 17 mai mai în dosarul finanțării și organizării vizitei sale în SUA, în anul 2017.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.