Atenție, șoferi! Circulația rutieră va fi restricționată în centrul Capitalei. Care este motivul

0
281

Circulaţia rutieră va fi restricţionată etapizat, începând de luni, ora 23,00, în zona Piaţa Universităţii şi Pasajul Unirii, pentru lucrări de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe Bd. I.C. Brătianu, segmentul cuprins intre Piaţa Universităţii şi Str. Bărăţiei, a anunțat Brigada Rutieră București, într-un comunicat.

Potrivit Brigăzii Rutiere, vor fi instituite etapizat următoarele restricţii de circulaţie:

-Bd. I. C. Brătianu, pe sensul de mers dinspre Str. Ion Ghica către Pasajul Unirii, benzile I si II de circulaţie;

-restricţionarea accesului în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Piaţa Universităţii către Bd. Dimitrie Cantemir;

-subtraversarea succesivă a benzilor pe Bd. I. C. Brătianu.

De asemenea, se va asigura circulaţia protejată a pietonilor pe trotuar, precum şi traversarea pe la trecerile pentru pietoni existente în zonă, în condiţii de vizibilitate, cu adaptarea corespunzătoare a semnalizării.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.