Vasile Cîțu își apără fiul în scandalul momentului. Atac dur la liberali

0
355

Dezvăluirea că premierul României, Florin Cîțu, a fost arestat în urmă cu 20 de ani în SUA, după ce a fost prins băut a volan, a provocat extrem de multe reacții în spațiul public. Unii îl apără pe premier, în timp ce alții îl critică și spun că nu are ce să caute într-o funcție atât de importantă.

Fiind deranjat de reacțiile oamenilor, tatăl lui Florin Cîțu a vorbit și el despre acest subiect și, evident, și-a apărat fiul. De asemenea, Vasile Cîțu a lansat un atac dur la adresa celor care au declanșat acest scandal. Din punctul său de vedere, informația respectivă a fost lansată în spațiul public de liberalii care fac parte din tabăra lui Ludovic Orban în lupta pentru șefia formațiunii.

 „Suntem oameni serioși sau ce? S-a întâmplat acum 20 de ani, hai să fim serioși! Se știu ei, cei care scot asemenea informații pe piață, sunt penibili, ca să zic așa.. Dacă au ajuns să se preteze la asemenea lucruri, e grav. Eu nu știam ce a declarat Florin, m-a sunat o verișoară să îmi spună, că eu nu mă uit la televizor, că nu am la ce să mă uit”, a afirmat Vasile Cîțu pentru fanatik.ro.

Tatăl premierului a susținut că atunci când fiul său era în America, ținea legătura cu familia la telefon.

„Parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții. Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine”, a mai precizat Vasile Cîțu.

 

Sursa: Mediafax