AUR solicită Primăriei Capitalei să revină asupra deciziei de a permite desfășurarea ”Bucharest Pride” pe Calea Victoriei: PMB a cedat prea ușor

0
316

Alianța pentru Unirea Românilor solicită Primăriei Capitalei să revizuiască decizia de a permite desfășurarea ”Bucharest Pride” pe data de 14 august pe Calea Victoriei.

Tot AUR a mai solicitat autorităților să se asigure că aceasta manifestație va respecta cu stricteței condițiile legii, fără a sfida bucureștenii sau valorie culturale sau spirituale românești.

„AUR cere Primăriei Municipiului Bucureşti să revină asupra deciziei de a permite desfăşurarea marşului LGBTQ+ pe Calea Victoriei, în data de 14 august, şi să se asigure că această manifestaţie va fi organizată strict în condiţiile legii, fără a sfida societatea românească şi valorile culturale şi spirituale ale cetăţenilor României”, se arată în comunicatul AUR.

De asemenea, AUR acuză Primăria Capitalei că ar fi cedat prea ușor în fața unei ”minorități absolute”, care are o atitudine „agresivă” şi „provocatoare”.

„Intimidată de atitudinea agresivă şi provocatoare a unor asociaţii din sfera activismului deja politic al LGBT+, Primăria Capitalei a cedat prompt în faţa tuturor pretenţiilor acestor organizaţii cu privire la organizarea marşului Pride de anul acesta.

Astfel, manifestaţia va avea loc sâmbătă, 14 august, pe Calea Victoriei, în condiţii nelegale, sfidătoare şi discriminatorii la adresa întregii societăţi româneşti”, conform formațiunii.

 

Sursa: Mediafax