FC Brașov este, de astăzi, denumirea oficială a noii echipe de fotbal a orașului, din Liga 2

0
266

În şedința de Consiliu Local de astăzi, Primăria Braşov a cedat numele, culorile şi palmaresul fostei FC Braşov, către actuala ACS Fotbal Club Braşov Steagul Renaşte.

Astfel, astăzi a fost oficializată noua denumire, care va deveni realitate după finalizarea tuturor procedurilor, adică în câteva zile. Amănunte ne oferă primarul Braşovului, Allen Coliban: „Avem de bifat prima parte a finanțării către noul club şi cesiunea de drepturi privind imaginea, palmaresul şi culorile de la fostul FC Braşov, drepturi deținute de către Municipalitate, la noul club. Noul club va fi FC Braşov şi va juca în liga a doua în acest sezon„.

În acest moment a fost bugetat şi se lucrează la studiul de fezabilitate pentru un nou stadion de fotbal, care ar urma să aibă între 15.000 şi 20.000 de locuri. În acest sezon, FC Braşov va susține meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Tineretului. În şedinţa extraordinară de Consiliu Local de astăzi a fost acordat un ajutor financiar de un milion de lei din bugetul local pentru buna desfășurare a activității. Noua echipă va avea un buget anual declarat de 1,5 milioane de lei și va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 1-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.