Un reputat medic german susține că persoanele nevaccinate nu ar trebui lăsate să călătorească

0
298

Cei care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului nu ar trebui să călătorească sau să participe la activități cu publicul, fiindcă reprezintă un pericol pentru cei din jur, susține un medic german.

Peter Heinz este şeful unei asociaţii a medicilor din landul german Renania-Palatinat. El susține că persoanele care nu s-au vaccinat ar trebui să poarte mască de protecție și să nu aibă voie să călătorească sau să participe la evenimente publice.

 „Cei nevaccinaţi nu ar trebui să-şi scoată masca. Nu ar trebui lăsaţi la cumpărături, pe stadion, la piscină sau în supermarket fără mască. Persoanele nevaccinate nu ar mai trebui lăsate să călătorească”, a declarat Peter Heinz pentru Rhein Zeitung.

Persoanele nevaccinate reprezintă un pericol

De asemenea, ministrul Sănătăţii din Renania-Palatinat, Clemens Hoch, a crescut recent presiunea asupra scepticilor în ceea ce priveşte vaccinarea. El a afirmat că, de exemplu, persoanele nevaccinate nu vor mai putea merge la cluburi din cauza lipsei opţiunii de prezentare a unui test negativ, potrivit Mediafax.

Medicul german Peter Heinz susţine că testele PCR negative nu sunt relevante. De asemenea, potrivit acestuia, persoanele nevaccinate reprezintă un pericol în cazul în care vor fi lăsate să călătoreasc

Sursa: Adevarul Zilei