Fotografie inedită cu Simona Halep și Emma Răducanu

0
292

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie mai veche în care apare cu Emma Răducanu. Fosta lideră WTA a felicitat-o pe sportiva în vârstă de 18 ani pentru performanţa de la Wimbledon.

„Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru frumoasa performanţă de la Wimbledon”, a spus Halep pe Instagram.

Emma Răducanu, sportiva în vârstă de 18 ani cu origini române şi chineze a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Jucătoarea britanică Emma Răducanu s-a retras, luni, din meciul cu Ajla Tomljanovic din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la scorul de 4-6, 0-3, după 75 de minute de joc.

La 18 ani, Emma Răducanu, locul 338 WTA, debutantă pe tabloul principal al unui grand slam, după ce a primit un wild card, a devenit cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în optimile de finală ale turneului de la Wimbledonm în Era Open.

Până în optimi, ea le-a învins pe rusoaica Vitalia Diatcenko, locul 150 WTA, scor 7-6/4, 6-0, pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA, finalistă la Roland Garros în 2019, 6-2, 6-4, şi pe Sorana Cîrstea, locul 45 WTA, scor 6-3, 7-5.

Sursa: Adevarul Zilei