Prima reacție a lui Nicușor Dan după acuzațiile de înșelăciune și spălare de bani: ”Toate sunt niște aberații!”

0
260

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat după ce procurorii anticorupție au decis trimiterea dosarului său către Parchetul General. Nicușor Dan spune că toate acuzații sunt „niște aberații”.

”Toate acestea sunt acuzații, sunt acuzații care sunt de competența DNA și DNA a zis că nu se susțin, sunt acuzații care sunt de competența altor Parchete și DNA-ul a spus că nu se pronunță, trimite la alte Parchete să se pronunțe. În esență, toate sunt niște aberații!

Cu EcoSud este o chestiune încă nerezolvată încă din mandatul trecut când consiliul general trecut trebuia să ia o decizie, să stabilească un preț care să se aplice acestui furnizor de servicii de salubritate.

O să încercăm să fundamentăm un nou preț care să fie echitabil și pentru operator și pentru noi, în așa fel încât să intrăm în legalitate. Lucrul ăsta trebuia făcut de un an și jumătate”, a declarat Nicușor Dan în exclusivitate pentru Antena 3.

Nicușor Dan va fi cercetat pentru înșelăciune, fals în declarații, spălare de bani și exercitarea fără drept a avocaturii. DNA a decis trimiterea dosarului către Parchetul General. Dosarul lui Nicușor Dan a ajuns la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Urmează că primarul general al Capitalei să fie citat pentru a aduce explicații cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse.

 

Sursa: Adevarul Zilei