Secretarul general al PSD: Nu vă fie frică, în toamnă Cîţu pică!

0
277

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a declarat că, deşi nu a trecut moţiunea de cenzură, partidul va continua politica bazată pe soluţii şi va propune proiecte bune pentru România. „Nu vă fie frică, în toamnă Cîţu pică!”, a dat asigurări social-democratul.

„Am asistat în timpul moţiunii de cenzură la un spectacol al urii. Mi-am amintit de discursul băsisto-pedelist, care spunea că statul este un om foarte gras cocoţat în spatele unuia slab şi subţirel, economia.  E de înţeles dacă ne gândim cine sunt oamenii din spatele lui Cîţu. Turcan, Boc, aceiaşi care şi-au dorit împreună cu Băsescu să distrugă şi PSD-ul şi PNL-ul, care au promovat austeritatea şi au învrăjbit categoriile sociale şi profesionale.

N-am văzut ieri un premier demn, ci un tehnocrat slab, fără susţinere politică. Speriat de PSD, dar şi de Orban, care-i trage preşul de sub picioare, Cîţu a ajuns în Parlament ca să-şi facă campanie internă, nu să vorbească despre guvernare. Schimonosit de ura politică pe care o promovează, acest politician închipuit a preluat discursul toxic pedelist.

 Atacă primarii PSD, milioanele de români care ne susţin. Promovează o politică a urii. Aroganţa cu care-şi etalează realizările ”fantastice”, care nu sunt decât nişte minciuni, este patologică.  Parlamentarii lui Orban au greşit că nu au votat moţiunea de cenzură şi mulţi vor regreta. Cîţu este un pericol atât pentru România, cât şi pentru PNL”, a afirmat Paul Stănescu, miercuri, printr-un comunicat de presă al PSD.

Stănescu: PSD va continua politica pe bază de soluții

El a adăugat că deşi moțiunea de cenzură nu a trecut, PSD va continua politica bazată pe soluții.

„Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PSD va continua politica bazată pe soluţii, va propune proiecte bune pentru România şi se va opune abuzurilor pe care liberalii şi useriştii le fac zi de zi. Fiecare moţiune de cenzură care va urma, va avea mai multe şanse pentru că sprijinul pentru guvern şi pentru partidele care-l susţin se îngustează în fiecare zi.  Indiferent câte abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuăm lupta cu această guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaţilor, pensionarilor,  şi mai determinaţi. Şi cel mai important, când va fi momentul, vom repara toate nedreptăţile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a făcut românilor. Cîţu va primi o lecţie politică pe care o va ţine minte toată viaţa. Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Am câştigat alegerile parţiale şi vom continua să câştigăm din încrederea românilor pentru că actualii guvernanţii au demonstrat atât de repede că nu o merită”, a completat Stănescu.

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat la votul de marţi al plenului reunit al Parlamentului, fiind înregistrate 201 de voturi „pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.