Contraziceri între PSD și PNL. Ambele formațiuni susțin că au câștigat alegerile parțiale

0
343

PSD susține că a câștigat alegerile parţiale în 17 localităţi din 35 în vreme ce partidele din Coaliția de Guvernare au obținut cu un mandat mai puțin.

„PSD a obţinut o victorie la alegerile parţiale, din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD nu a avut candidat“, a spus prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, duminică noaptea, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Fostul premier a adăugat că astfel s-a dat un nou semnal „că PSD câştigă toate alegerile”.

„Din şase oraşe în care au avut alegeri parţiale, în trei a câştigat PSD, în Bocşa, în Târgu Bujor şi la Filiaşi“, a mai afirmat Sorin Grindeanu.

PNL susține că are o victorie din locul al doilea

Ludovic Orban, președintele liberalilor, se arată extrem de mulțumit de faptul că a obținut 16 fotolii de edil, cu unu mai puțin ca social – democrații.

„Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi! Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș”, a scris Orban pe Facebook.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.