Unde locuiește Elon Musk? CEO-ul Tesla și-a vândut proprietățile

0
320

Elon Musk și-a vândut proprietățile și locuiește acum într-o casă mult mai modestă.

Casa în care locuiește Elon Musk valorează 50.000 de dolari.

CEO-ul Tesla și SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietățile sale. Acestea valorează în total 114 milioane de dolari.

Elon Musk locuiește acum în Texas într-o casă mică, în valoare de 50.000 de dolari.

Casa se află în incinta companiei sale de explorare spațială SpaceX și a fost transportată acolo cu un camion, potrivit Yahoo News.

Locuința modulară are puțin peste 100 de metri pătrați.

Elon Musk a confirmat și printr-un mesaj postat pe Twitter cele vehiculate: „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, i-a răspuns Musk unui utilizator care îi aprecia stilul de viață modest.

În același mesaj a mai precizat că deține o singură casă în zona Bay Area, pe care o folosește pentru evenimente, dar pe care ar fi dispus să o vândă unei familii numeroase, pentru ca proprietatea să fie folosită.

Casa modulară în care locuiește Musk este produsă de o companie numită Boxabl, Musk.

Miliardarul a optat pentru modelul mini, care se vinde cu 49.500 de dolari sau se închiriază cu 250 de dolari pe lună. Musk crede că aceste locuințe au potențial pentru rezolvarea crizei imobiliare. Acest tip de case pot fi construite în mai puțin de o zi.

Sursa: Adevarul Zilei