Diana Șoșoacă, atac dur la adresa lui Raed Arafat: O infatuare și o îngâmfare care nu îi arată decât incompetența de care dă dovadă

0
271

Diana Șoșoacă, senator independent, l-a criticat dur pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, după ce oficialul din MAI a spus că salvatorii nu au putut interveni în cazul accidentului în care pilotul Adrian Cernea a decedat, din cauza zonei greu accesibile.

Șoșoacă este de părere că declarațiile secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne arată incompetența crasă pe care „acest om o afișează”.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui. Mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare.

E inacceptabil că o astfel de persoană, ca om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de la acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă mai spune că Guvernul Cîțu și președintele Klaus Iohannis nu dau dovadă decât că „probabil sunt sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU”.

 

Sursa: Adevarul Zilei