Mare atenție! Șobolanii umblă pe rafturile magazinelor

0
340

Criza gunoaielor din Sectorul 1 continuă să aibă efecte. Șobolanii umblă pe străzi, în parcuri, chiar și în magazine. O fotografie cu două răzătoare care umblă pe rafturile galantarului de patiserie din Mega Image a devenit virală.

O fotografie surprinsă într-un magazin Mega Image din zona Ion Mincu a stârnit revolta clienților.

În imagine se vede clar cum doi șobolani au intrat în galantarul cu produse de patiserie și mănâncă resturile de alimente.

Magazinul a fost închis miercuri după incident. Reprezentanții spun că ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de marți.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi,  ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. Spațiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratamet pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță.  Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, au transmis reprezentanții Mega Image.

Sursa: Adevarul Zilei