Contrabandă cu țigări! Distribuitorul vindea pachetele către persoane juridice

0
271

O persoană din comuna Morunglav, judeţul Olt, este cercetată într-un dosar de contrabandă cu țigări. Distribuitorul vindea pachetele către persoane juridice din judeţul Olt.

„În fapt, o persoană fizică din comuna Morunglav, judeţul Olt, este bănuită că, în cursul anului 2021, ar fi achiziţionat, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, ţigarete fără timbru de marcaj fiscal, pe care le-ar fi revândut către persoane juridice din judeţul Olt”, transmite poliția.

Miercuri dimineață au loc 19 percheziții domiciliare.

„În această dimineaţă, 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au  pus în aplicare 19 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județul Olt.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt şi aflat sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă”, conform IGPR.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 37.600 de ţigarete. În total, cinci persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

Sursa: Adevarul Zilei