Comandant de echipaj din cadrul ISU Dobrogea, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor

0
265

Un paramedic SMURD din cadrul ISU Dobrogea a fost arestat preventiv de Tribunalul Militar București, sâmbătă, 29 mai.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis propunerea formulată de Parchetul Militar de arestare preventivă pentru 30 de zile a plutonierului adjutant Adrian Strătilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea pentru comiterea a două infracţiuni de agresiune sexuală, pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Decizia instanţei nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea Militară de Apel Bucureşti.

ISU Dobrogea a transmis, duminică, faptul că bărbatul este încadrat din 2007 şi  a fost suspendat pentru 30 de zile din funcție.

“Barbatul este angajatul ISU CT din anul 2007, fiind încadrat ca și comandant de echipaj și sofer. Pana acum, nu a avut niciodata abateri de natura profesionala. Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța nu admite și nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituția noastră pune accent pe moralitate,disciplina și respect fata de oameni.

La nivelul Inspectoratului s-a luat măsură suspendării raporturilor de munca ale acestuia pt 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.