HC Dunărea Brăila învinsă la 9 goluri diferență de Minaur Baia Mare

0
445

HC Dunărea Brăila a fost învinsă la scor de Minaur Baia Mare, echipă pe care nu a mai învins-o din 1 martie 2013. Echipa lui Hrupec avea nevoie de un rezultat pozitiv în acest meci, mai ales că veneau cu un moral bun după victoria cu SCM Craiova. Înfrângerea din acest meci le-a comprimis echipei din Brăila șansele de a ocupa măcar locul 5 în acest sezon și mai având doar șanse matematice de a termina pe locul 6.

Dunărea Brăila a deschis scorul în meciul cu Minaur, disputat în Sala Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, prin Kanaval. În minutul 4 au avut prima dată două goluri avans, scor 1-3, avantaj pe care l-au avut ultima dată în minutul 8, scor 3-5, după un gol marcat de Tamires. În doar un minut Minaur a marcat trei goluri și a trecut la conducere pentru prima dată în acest joc. Czeczi a egalat la 6, dar Minaur a marcat din nou două goluri la rând și în minutul 13 aveau 8-6. Udriștioiu a marcat apoi pentru Brăila, în același minut, pentru ca până în minutul 23, când a marcat Dmitrovic să nu mai înscrie niciodată, în timp ce Minaur a marcat de 7 ori. În minutul 25 HC Dunărea a pierdut-o și pe Elena Dache, care a părăsit terenul accidentată și până la pauză Minaur s-a desprins la 9 goluri, 17-8, 18-9 și 19-10 scorul înregistrat la finalul primelor 30 de minute.

După pauză primele care au marcat au fost fetele lui Buceschi, care s-au distanțat la 10 goluri. Brăila a marcat apoi de 3 ori la rând, chiar dacă Czeczi a ratat o aruncare de la 7 metri între aceste goluri. Seria bună a Brăilei a fost întreruptă de golul lui golul lui Popa, în minutul 36. În minutul 40 Minaur a refăcut diferența de 9 goluri de la pauză, scor 24-15, pentru ca în minutul 44 Zamfirescu să reducă din nou handicapul la 7 goluri, scor 25-18. Minaur a marcat apoi de 3 ori la rând și s-au distanțat la 10 goluri în minutul 48, iar în minutul 53 au avut cea mai mare diferență, la scorul de 32-20. Brăila a redus handicapul la 8 goluri, scor 34-26 în minutul 60, dar ultimul gol al meciului a fost marcat de Andreea Tecar, 35-26.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Dmitrovic -6 goluri, Zamfirescu -4, Milic -4, Kanaval -3, Udriștioiu -3, Tamires -2, Terciu -1, Safta -1, Czeczi -1, Epureanu -1. Șerban a avut 6 intervenții reușite în prima repriză, iar Nenezic a avut două intervenții. Au mai jucat: Bucur, Coteț, Dache.

HC Dunărea mai are de jucat două meciuri, cu Dacia Mioveni și Gloria Buzău. După 27 de etape, din 26 de meciuri jucate, HC Dunărea se află pe locul 8, cu 37 de puncte.

Imagine

sursa foto: facebook.com/csminaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.