Oțelul galați a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Sportul Chiscani

0
267

Sezonul regulat din campionatul Ligii a 3-a și-a disputat în Vinerea Mare ultima etapă, rundă în care s-au stabilit și adversarele de la faza preliminară a barajului de promovare în Liga a 2-a, precum și echipele care vor juca barajul pentru menținerea în Liga a 3-a. În seria a II-a din Liga a 3-a, SC Oțelul Galați a jucat pe terenul celor de la Sportul Chiscani și s-a impus cu 3-0 (2-0). 

Oțelul Galați a deschis scorul în minutul 8, prin Cîrjan, care a reluat cu latul în poartă, sub transversală, o centrare venită de la Petrache. În minutul 14 Denis Cireș a șutat de la 14 metri peste poarta apărată de Ghițun. În minutul 22 Sevastian a recuperat o minge în partea stângă, la care Pascu și Iordache au cerut aut de margine și nu au urmărit jocul, a intrat în careu și a centrat la bara a doua, de unde Petrache a trimis în poartă, din 6 metri. În minutul 28 Sevastian a rămas singur în careu și a șutat de la 10 metri în portarul gazdelor. În minutul 35 Popescu a centrat de pe stânga, iar Cîrjan a trimis cu capul din 7 metri în transversală, apoi mingea a căzut în teren. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gălățeni, care au dominat clar jocul în care echipa din Chiscani a trecut foarte rar de centrul terenului. 

În minutul 60 gălățenii și-au majorat avantajul. Cîrjan a primit o minge în adâncime, a intrat în careu și a șutat în transversală. Mingea a ajuns în stânga la Nica, care a șutat de la 8 metri, pe colțul lung, și a marcat pentru 0-3. În minutul 69 Ghițun a degajat puternic o minge care a ajuns la Buzatu. Acesta a trecut de Stoian și a șutat din 8 metri, dar portarul gălățenilor a respins cu piciorul în aut. Până la final ambele echipe s-au apropiat de careul advers, dar fără a ajunge în situații de gol. 

Sportul Chiscani: Ghițun – S. Sima, M. Pascu, G. Chihaia, F. Tarozzi (min. 46 A. Dobre, T. Ioniță (min. 46 Al. Buzatu), G. Capbun, S. Sloată, I. Giol (min. 74 G. Novac), V. Stroe (min. 45 M. Bolozan), M. Iordache

Dinu (min. 78 Ursu) – Mereuță, Stoian, Crihană, Popescu – Cireș, Cucu – Petrache, Alecu (min. 78 Dobre), Sevastian – Cîrjan. În repriza secundă au mai intrat: Ghiocel, Neagu, Nica.

Victoria de la Chiscani,coroborată cu înfrângerea celor de la Dacia Unirea Brăila, scor 1-2, pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, asigură celor de la Oțelul Galați primul loc la finalul sezonului regulat din Liga a 3-a, seria a II-a. Oțelul a încheiat cu 41 de puncte (54-13 golaveraj), trei puncte mai mult decât Dacia Unirea Brăila, locul doi (56-18 golaveraj). Foresta Suceava va fi adversar în primul tur de la barajele de promovare în Liga a 2-a pentru Oțelul Galați.

În faza preliminară Oțelul va juca cu echipa de pe locul doi din seria I, Foresta Suceava. Manșa tur a barajului este programată pentru 8 mai, la Galați, iar returul peste o săptămână, 15 mai, la Suceava. În celălalt baraj (B1) câștigătoarea seriei I, Bucovina Rădăuți, va juca cu echipa de pe locul doi din seria a II-a Dacia Unirea Brăila. Învingătoarele din cele două duble de baraj (B1-B2), vor juca între ele pentru promovarea în Liga a 2-a, pe 22 mai turul, pe terenul învingătoarei din dubla Brăila – Suceava, iar pe 29 mai, returul. Sportul Chiscani va avea de susținut un baraj de menținere în Liga a 3-a, cu o câștigătoare de Liga a 4-a din județele unde s-a organizat campionat la nivelul acestei Ligi. 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.