Medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie 1 din Sibiu a murit din cauza COVID 19

0
297

Gabriela Eminovici era internată încă din data de 20 aprilie, fiind diagosticată cu SARS-CoV-2. Medicul avea 55 de ani.

„Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace!”, este mesajul reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Cei de la spital spun că Gabriela Eminovici era un cardiolog de excepţie.

S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit. Doamna dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu devotament şi empatie şi va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât şi în inimile pe care le-a tratat şi le-a dat şansa la viaţă”, au mai spus cei de la spital.

La finalul mesajului, cei de la spital le recomandă tuturor să se vaccineze. „Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au precizat reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.