Zi de FOC pentru Liviu Dragnea! Fostul lider al PSD, la un pas de a fi eliberat din ÎNCHISOARE

0
311

Fostul lider al PSD se va prezenta, astăzi, în fața magistraților care vor lua o decizie asupra cererii acestuia de eliberare condiționată. Liviu Dragnea este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Fostul lider al PSD va fi audiat prin videoconferință, iar decizia pe care o vor lua magistrații nu va fi definitivă. Acest lucru înseamnă că procurorii o vor putea ataca în termen de trei zile.

Pe data de 21 aprilie Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberarea condiționată din parte Comisiei Penitenciarului Rahova. Magistrații vor fi cei care vor lua o decizie finală.

Pe 23 aprilie, Liviu Dragnea a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova, în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze. În iunie 2020, lui Liviu Dragnea i-a fost tăiat dreptul la muncă, după ce a vorbit pe Skype cu fosta lui consilieră.


Fostul lider al PSD a acuzat că i-a fost interzis dreptul la muncă, timp de opt luni, tocmai pentru a nu obţine beneficiile zilelor lucrate, astfel că a dat în judecată penitenciarul. Instanța a fost de acord cu fostul lider social-democrat. 

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv pe data de 27 mai 2019 de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în legătură cu dosarul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.