LIBAN: NOI LOVITURI ISRAELIENE ÎN SUBURBIILE DE SUD ALE BEIRUTULUI

0
5

Cel puţin trei lovituri israeliene au vizat marţi seara suburbiile de sud ale Beirutului, după apelurile la evacuare lansate de armata israeliană, a anunţat agenţia naţională de presă libaneză Ani, la câteva ore după o lovitură care a distrus o clădire în acest fief al Hezbollah, relatează AFP.

Dintre cele trei lovituri, Ani a raportat două care vizează în special cartierul Laylaké, împrejurimile unui stadion. Coloane de fum erau vizibile la peste o oră după apelul de evacuare a mai multor cartiere din suburbiile sudice al capitalei libaneze, bombardate în mod constant de Israel de la intensificarea ofensivei sale pe 23 septembrie.

Ministerul libanez al Sănătăţii a anunţat marţi că cel puţin zece persoane au fost ucise şi 31 rănite în două atacuri israeliene care au vizat sudul şi estul Libanului.

În două comunicate separate, ministerul a raportat că o lovitură israeliană a făcut cinci morţi şi zece răniţi în regiunea Hermel, la graniţa cu Siria, şi un alt atac s-a soldat cu cinci morţi şi 21 de răniţi în oraşul Nabatiyeh (sud), notează AFP.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.