ALEXANDRU MURARU, PNL: PLANUL RUSIEI DIN MOLDOVA ESTE PREGĂTIT, DE FAPT, PENTRU ROMÂNIA – SCOATEREA NOASTRĂ DIN UE

0
5

Liderul filialei Iași a Partidului Național Liberal avertizează că, de fapt, prin acțiunile din Republica Moldova, Rusia vizează scoaterea României din Uniunea Europeană.

„Planul Rusiei din Moldova este de fapt planul Rusiei pregătit pentru România la alegerile de peste câteva săptămâni: intrarea lui Simion în turul 2 este pregătirea pentru referendum de scoatere a României din UE. Complicitatea PSD devine acum o acțiune anti națională!”, susține deputatul liberal.

În opinia să, rezultatul referendumului din Republica Moldova arată cum partide precum AUR și alte grupări care alimentează ura, manipularea, clivajele și falsele narațiuni ne pot îndepărta de Europa.

„Numitorul comun al acestor formațiuni este ura față de Occident. Iar ura față de Occident este cea mai anti-patriotică ideea posibilă. Aceste forțe, sprijinite din umbră de propagandă rusă, ne pot duce pe un drum periculos.

Dacă AUR ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, să nu ne facem iluzii: în doar doi ani, ar putea forță un referendum pentru scoaterea României din Uniunea Europeană. Complicitatea dintre PSD și AUR este o amenințare directă la adresa stabilității țării noastre și a viitorului nostru european.

Ciolacu și Simion lucrează împreună pentru a slabi democrația și pentru a pune în pericol viitorul copiilor noștri. Dacă permitem acestor minciuni să prindă rădăcini și în România, ne vom trezi curând în față unei alegeri imposibile: Europa sau un regim autoritar.

România trebuie să rămână fermă pe drumul sau european și democratic. Nu putem lasă partida pro-rusă să ne fure viitorul!”, își încheie postarea liderul PNL Iași.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.